Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Lue lisää kiinnostavista työtehtävistämme ja hae mukaan pieneen asiantuntija organisaatioomme.

Ura ja kehittyminen 

Henkilöstömme kehittyminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme työnantajana. Findri tavoitteiden ja arvojen mukaisesti seuraamme kehitystä, haluamme luoda, oppia ja ottaa käyttöön kehittyneimmät teknologiat. Oikeilla toimintatavoilla ja osaavalla henkilöstöllä menestymme ja luomme menestyvän yrityksen ja hyville ihmiselle olosuhteet edetä, kehittyä sekä arvostettua palkitsevaa työtä.   

Työturvallisuus 

Hyvä työturvallisuus ja turvallinen työpaikka ovat tärkeitä. Pyrimme järjestelmällisesti vähentämään tapaturmia ja panostamme toiminnassamme erityisesti suunnitelman mukaiseen ja ennakoivaan työskentelyyn. 

Viihdy 

Tärkeintä on hyvä fiilis ja huippuporukka! Asiakas on No1 ja kaikkien yritysten tavoite on pitää heidän tyytyväisinä.  

Palkkauksen periaatteet ovat oikeuden mukainen palkkaus, kannustavuus ja aito yhteystyö. Palkan rakenne muodostuu tehtäväkohtaisesta ja henkilökohtaisesta palkasta. 

Peruspalkan lisäksi voimme tarjota henkilökohtaisia kannuste-, täydentäviä palkkio- ja muita lisiä.  

Hälytys- ja varallaolosta maksamme ohjeistuksen mukaiset korvaukset sekä verottajan ohjeistuksen mukaisesti puoli-päivä ja ulkomaanpäivärahat sekä ateriakorvaukset.  

Kiinnostuitko?

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää