Huolto | Maintenance requests: +358 800 950 950 huolto@findri.fi

Jäätä halleihin, areenoille ja kentille

Jäähallit ja areenat

Toimitamme jäähdytystekniset ratkaisut kaiken kokoisiin jäähalleihin ja kansainvälisille areenoille. Tunnemme hyvän jään ominaisuudet ja osaamme vastata kriittisten kohteiden korkeisiin laatuvaatimuksiin. Valmiisiin moduuleihin perustuva teknologiamme integroidaan saumattomaksi osaksi rakennuksen tekniikkaa, jolloin järjestelmäkokonaisuuksista saadaan erityisen toimintavarmoja ja mahdollisimman energiatehokkaita.

Harjoitushallit

Tarjoamme yrityksille, yhteisöille ja julkishallinnolle konsultointia perinteisten harjoitushallien sekä korkeapainehallien rakennusprojekteissa. Kompakteihin halleihin soveltuvien jäähdytysmoduuliemme toimituksen lisäksi avustamme rakennussuunnittelun ja -urakoitsijan sekä kaluste- ja kaukalotoimittajien valinnassa. Kokemustamme kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi pukuhuone-, sosiaali- ja katsomotilojen ilmanvaihdon ja vedenkierron kustannustehokkaassa mitoituksessa.

Tekojääradat

Toimitamme jäähdytystekniikan ja -putkistot kaiken kokoisille ulkojääkentille ja luistelualueille. Jääalueen ja halutun käyttökauden mukaan energiataloudelliseksi mitoitettu laitteisto toimii valmiissa konehuonekontissa, joka voidaan maisemoida tai yhdistää palvelukokonaisuuteen, kuten kioski- ja välinevuokraustoimintaan.

Siirrettävät jääradat

Siirrettävä tekojää mahdollistaa yleisölle avoimen jääalueen laadukkaan toteutuksen vaihtelevissa olosuhteissa. Siirrettävä tekojää soveltuu käytettäväksi koko talvikauden sekä lyhyempiin promootioihin ja markkinatapahtumiin esimerkiksi kauppakeskuksissa, puistoissa tai parkkihalleissa. Toimitettava kokonaisuus sisältää jäädytettävän alueen mukaiseksi mitoitetun, siirrettävän kylmäkoneiston sekä tarvittavat jäähdytysputkistot. Väliaikaisen käytön jälkeen alue palautetaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa.

Lumi- ja jääpeitteen ylläpito

Findri on lumivarma kumppani. Hiihtokauden pidennys tai suljetussa tilassa jatkuva talviurheilukausi on teknologiallamme mahdollista ja kustannustehokasta. Toimitamme jäähdytysjärjestelmät hyppyrimäkiin, laskettelurinteisiin, hiihtoputkiin, kelkkaränneihin tai lumivaraston turvaksi. Kokonaisvaltaiset ratkaisumme mahdollistavat myös jäähdytyksessä syntyvän hukkalämmön ohjaamisen tarpeelliseen ja ympäristöystävälliseen jatkokäyttöön.