Huolto | Maintenance requests: +358 800 950 950 huolto@findri.fi

Huoltopalvelut

Huoltotilaukset

Huoltotilaukset 24 /7
0800 950 950
huolto@findri.fi

Huoltopäivystys 24/7

Huollamme kaiken merkkiset jäähdytyslaitteistot Uudenmaan ja Pirkanmaan alueilla. Päivystyksemme vastaa vuorokauden ympäri ja Jäähalli-, teollisuus- ja kiinteistökohtaisille huoltosopimusasiakkaillemme tarjoamme myös merkittäviä kustannusetuja esimerkiksi varaosahinnoissa.

Huoltosopimukset

Huoltosopimus kanssamme kannattaa. Kustannusetujen (varaosat, päivystyslähdöt, lakisääteiset tarkastukset, määräaikaishuollot) lisäksi huoltosopimusasiakkaidemme järjestelmien toimintavarmuus ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa. Suoritamme vuototestaukset, järjestelmäanalyysit, jäähdytysjärjestelmien ja -järjestelmäkokonaisuuksien hyötysuhteen optimointiin tarkoitetut Clima Check -analyysit nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: 0800 950 950

Etävalvonta

Findrin COOL CAPTAIN -etävalvonta tuo joustavuutta ja jatkuvuutta. COOL CAPTAIN antaa mahdollisuuden jäähdytysjärjestelmän energiankulutuksen ja suorituskyvyn reaaliaikaiseen seurantaan.

  • Etävalvonta 24/7
  • Automaattihälytykset
  • Raportit ja jatkuva energian kulutusmittaus
  • Vähentää odottamattomia vikatilanteita
  • Vähentää CO² -päästöjä
  • Mahdollistaa ennakoivan huoltopalvelun

Kuntokartoitus ja korjaus

Suoritamme kaikkien jäähdytysjärjestelmien ja kylmälaitteiden kuntokartoituksia ja korjauspalveluita. Ennaltaehkäisevässä kartoituksessa järjestelmän kaikki komponentit tutkitaan ja testataan ja riskikohteet uusitaan. Lisäksi teemme tarjouksen, mikäli järjestelmä vaatii laajempaa uusimista ja modernisointia.

Kompressorikorjaukset

Teemme kaiken merkkisten kompressorien huolto- ja korjaustoimenpiteitä. Noudamme huollettavan kompressorin testipenkkiimme, tarkastamme ja vaihdamme mm. laakerit, venttiilit sekä tiivisteet ja palautamme toimintavarmistetun laitteen takaisin käyttökohteeseensa. Mikäli järjestelmässä ei ole reserviä, voimme tehdä ennaltaehkäisevät huoltotoimet myös normaalin tai erikseen suunnitellun seisokin aikana.