Huolto | Maintenance requests: +358 800 950 950 huolto@findri.fi

Jäähdytystekniikan tieto, taito ja kokemus.

Findri on suomalainen kylmätekniikan ja ilmankäsittelyn asiantuntijayritys. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme korkealaatuiset kylmätekniset ratkaisut jäähalleihin ja muihin urheilukohteisiin, useille teollisuudenaloille ja monenlaisiin kiinteistöihin.

Toimintamme kattaa kaikki valmistuksen osa-alueet suunnittelupöydältä valmiin järjestelmän luovutukseen; kylmä- ja sähköteknisen urakoinnin, automaation, kunnossapito- ja huoltopalvelut sekä projektikohtaisen konsultoinnin ja käyttöönottokoulutuksen.

Olemme erikoistuneet varmistamaan kylmätekniikan tehokkaan toiminnan osana muuta rakennustekniikkaa. Tuotteemme edustavat toimialansa viimeisintä teknologiaa ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta toimitamme jatkuvasti energiatehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä teknisiä ratkaisuja.

cleantech_finland

Toimintamallimme

Findri-tuotteiden ja toimitusten korkea laatu perustuu huolelliseen suunnitteluun ja dokumentointiin. Prosessimme mahdollistaa asiakkaamme tarpeita tarkalleen vastaavan ja kustannustehokkaan toteutuksen.

  • Suunnittelu ja muotoilu
  • Valmistus ja tuotanto
  • Toimitus ja asennus
  • Implementaatio ja automaation käynnistys
  • Tuotetuki, koulutus ja konsultointi
  • Huoltosopimus, ylläpito ja takuu

Huoltopalvelut 24/7

Huollamme kaiken merkkiset kylmälaitteet ja huoltopalvelumme vastaa ympäri vuorokauden. Lisäksi tarjoamme kuntokartoitus- ja korjauspalvelut sekä huoltosopimusasiakkaillemme jatkuvan ylläpitopalvelun etävalvonnalla. Lue lisää…

Ylläpitosopimus

Sovi tapaaminen ja tulemme kartoittamaan laitekantanne. Meidän kautta hoituu PED asiat, määräaikaishuollot, vikahuollot, lakisääteiset vuototarkastukset sekä digitaalinen etävalvonta.